Meniu Închide

Pregătirile continuă …

Imaginează-ți o zi însorită de primăvară în inima Transilvaniei, într-un peisaj spectaculos cu dealuri acoperite de păduri și câmpii line, iar în mijlocul acestui peisaj, un traseu de ciclism plin de provocări și adrenalina la fiecare viraj.
Dacă ai reușit să-ți imaginezi, atunci să ști că pregătirile continuă pentru ca cea de-a II-a ediție a „Mediaș XCE&XCO 2023” să devină realitate, fix în perioada 26-28 mai.
Se muncește cât e ziulica de lungă și indiferent de cât de fițoasă e vremea la amenajarea unui traseu spectaculos, tehnic dar și sigur. Avem alături de noi Primăria Municipiului MediașFederatia Romana de Ciclism, „Asociația Mediaș 750 de ani” și ATE Dianthus Medias, parteneri și sponsori serioși (ForsafeAtti Bike MedSUTECH , Ostenweg Sysplan, Fortza.ro) care pun cu toții umărul la organizarea unei competiții provocatoare pentru toți participanții.

Pentru că surprizele sunt de dorit doar când sunt plăcute, este esențial pentru participanți să fie informați corect și complet.

Așadar, dragă participant, te rugăm să citești cu atenție condițiile de participare din regulamentul competițiilor XCE și XCO (https://xco.csmmedias.ro/index.php/regulament/) și să optezi pentru:
– înscrierea individuală:
https://xco.csmmedias.ro/…/inscr…/formular-de-inscriere/
– pentru cea de echipă/club/grup:
https://xco.csmmedias.ro/…/preinscriere-persoane-juridice/
Statusul înscrierilor poate fi urmărit aici: https://xco.csmmedias.ro/index.php/inscriere/lista-inscrisi/

– https://www.facebook.com/CSMunicipalMedias/
– https://csmmedias.ro
– https://xco.csmmedias.ro

#MediasXCEXCO

Vezi mai puţin