Locație, Mediaș, România
0040771551650
mediasxco@gmail.com

Politica de confidentialitate

O competiție a CSM Mediaș

Declarația de confidențialitate

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL MEDIAȘ (referit in continuare ca „CSM MEDIAȘ” sau „noi”) se angajeaza sa va protejeze dreptul privind confidentialitatea datelor personale atunci cand utilizati serviciile (denumite in continuare „Serviciile”) website-ului www.xco.csmmedias.ro („Website-ul”), in conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679 aplicabil in toate tarile membre ale Uniunii Europene.
Prin intermediul Website-ului noi colectam si folosim informatii despre dvs. pentru a va furniza Serviciile noastre legate de functionarea competitiilor organizate (referit in continuare ca „Proiectul”) si de activitatea dvs. in cadrul Proiectului.
CSM MEDIAȘ se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte intimitatea. Aceasta Declaratie de Confidentialitate a Datelor descrie drepturile dvs. la confidentialitate in legatura cu datele despre dvs. pe care noi le colectam si le procesam, precum si masurile pe care noi le intreprindem pentru a va proteja intimitatea.
Explicarea anumitor termeni
In aceasta Declaratie vom face referire la persoana dvs. utilizand termenii ‘Dvs’ sau ‘Utilizatorul’.
Cand discutam despre ‘noi’ sau despre ‘CSM MEDIAȘ’, ne referim la CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL MEDIAȘ, cu sediul în MUNICIPIUL MEDIAȘ, Piața Corneliu Coposu, nr. 3, judeţul SIBIU, cod fiscal nr. __________.
CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL MEDIAȘ a fost înființat în baza Hotărârii Consiliului Local Mediaș 95/17/03/2017, activitatea sa fiind finanțată din alocații de la bugetul local, dar și alte surse de finanțare: venituri proprii și sponsorizări. Clubul este organizat în mai multe secții, dedicate următoarelor discipline sportive: baschet, tenis de masă, atletism, fotbal, handbal și tenis. CSMM este organizat sub forma unei instituții publice, care funcționează în temeiul Legii 69/2000 a educației fizice și sportului și a Legii 215/2001 a administrației publice locale, cu modificările și completările ulterioare, finanțată din venituri proprii, credite bugetare acordate de la bugetul local al Municipiului Mediaș, în condițiile legii și alte surse, în condițiile legii, precum donații, sponsorizări, venituri obținute din reclamă și publicitate, etc.
Pentru realizarea Activitatilor noastre, CSM MEDIAȘ foloseste cateva platforme de management a înregistrărilor la evenimente sportive cum ar fi “Racehub” sau “Register.42km.ro”
Care sunt datele cu caracter personal pe care CSM MEDIAȘ le colecteaza si le foloseste?
Datele cu caracter personal pe care CSM MEDIAȘ le colecteaza de obicei includ, dar nu sunt limitate la:
·       numele dvs., data nasterii, detaliile de contact (e-mail, telefon, adresa), documente care va dovedesc identitatea, documente de legitimare sportiva;
·       daca ne contactati, in unele cazuri vom inregistra acea corespondenta;
·       feedback-ul despre dvs. de la personalul nostru si de la terti: daca dvs. oferiti feedback cu privire la alte persoane, de obicei pastram si aceste informatii si acestea reprezinta date cu caracter personal despre dvs. (fiind opinia dvs.);
·       este posibil sa colectam informatii cu privire la vizitele dvs. la Website-ul nostru, inclusiv, dar fara a se limita la adresa dvs. IP, browser, inregistrarea datei si a timpului, locatia, datele de trafic ale tarii, informatii cu privire la locatie, weblog-uri si alte informatii de comunicare si resurse pe care dvs. le accesati. Aceste informatii vor face ca vizitarea viitoare a Website-ului nostru de catre dvs. sa fie mai facila.
·       de asemenea, este posibil sa colectam informatii in scop de marketing si analiza, inclusiv informatii despre cum raspundeti la campaniile prin e-mail, sms, telefon si la alte campanii de marketing;
·       daca este cazul, detalii cu privire la oricare dizabilitati si la oricare adaptari va trebui sa facem pentru dvs.
De ce folosim informatii personale despre dvs?
CSM MEDIAȘ colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal:
1.     pentru a va oferi serviciile pe care le asteptati de la noi, atunci cand va inregistrati pe una din platformele partenerilor nostri, respectiv inscrierea la competitiile unde noi suntem organizatori.
2.     cu acordul dvs. explicit, putem sa va folosim datele dvs. de contact pentru marketing direct, de exemplu prin e-mail, mesaje sau telefon;
3.     pentru a ne dezvolta, testa si imbunatati Website-ul nostru sau alte sisteme / procese noi sau existente, pentru a va deservi mai bine; aceasta are loc in contextul noilor sisteme si procese IT, astfel incat datele despre dvs. pot fi folosite la testarea acestor sisteme si procese IT noi, in care datele fictive nu pot replica total operarea acelui sistem IT nou;
4.     pentru realizarea de studii, statistici si cercetari analitice, de exemplu pentru compararea derularii evenimentelor sportive intre diferite zone geografice, respectiv al interesului aratat de participanti pentru aceste evenimente;
5.     pentru transferul datelor catre terti (vezi mai jos);
6.     daca este necesar, pentru respectarea oricaror obligatii legale; si
7.     putem de asemenea sa prelucram datele dvs. pentru:
1.     a promova securitatea si protectia persoanelor, a incintei, a sistemelor si activelor;
2.     a monitoriza conformarea cu politicile si procedurile interne ale CSM MEDIAȘ si/sau a partenerilor (Racehub, Register.42km.ro)
3.     a administra comunicatiile si alte sisteme folosite de CSM MEDIAȘI si Partenerii sai (inclusiv bazele de date interne cu contacte);
4.     a investiga sau raspunde la incidente si la reclamatii;
5.     in cazul fotografiilor sau filmelor video ce rezulta din participarea dvs. in evenimente, pentru a promova evenimente similare pe plan intern si extern catre terti / potentiali noi participanti, sponsori, parteneri; sau
6.     a respecta obligatiile si drepturile si pentru a coopera la investigatiile realizate de politie, guvern sau organele de reglementare; si
7.     a participa la oricare asociere in participatiune, la o afacere sau companie, total sau partial, la care CSM MEDIAȘ doreste sa participe.
Care sunt prevederile legii in acest sens?
Conform legii, trebuie sa avem o baza legala pentru procesarea datelor pe care le pastram cu privire la dvs.
Prelucrarea de catre noi a datelor cu caracter personal pentru toate obiectivele enumerate anterior se bazeaza pe justificarea prelucrarii, cum ar fi realizarea Serviciilor la care aveti dreptul prin inregistrarea dvs. ca participant la competitii, prelucrare necesara pentru respectarea obligatiilor legale sau de reglementare si/sau prelucrarea necesara in interesele legitime ale CSM MEDIAȘ in exercitarea drepturilor sale fundamentale si ale personalului sau de a desfasura o activitate intr-un mod in care sa nu va afecteze interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale dvs. Cand prelucrarea datelor este necesara pentru interesele legitime ale CSM MEDIAȘ, ne asiguram ca prelucrarea este realizata intr-o asemenea maniera incat interesele noastre legitime surclaseaza oricare interes individual. Cu exceptia motivelor de mai sus, noi vom prelucra datele dvs. cu caracter persoanal doar cu acordul dvs. (un temei suplimentar de prelucrare).
Trebuie sa ne oferiti datele cu caracter personal pe care le solicitam?
Dvs. nu sunteti obligat sa ne oferiti datele dvs. cu caracter personal, dar pentru noi este aproape imposibil sa lucram cu dvs. si sa va oferim Serviciile noastre in caz contrar.
Procesam datele cu caracter personal despre dvs. fara interventia omului?
Da, facem acest lucru cateodata. CSM MEDIAȘ poate folosi sisteme/procese automatizate si poate lua decizii in mod automatizat, pentru a va furniza dvs., serviciile pe care ni le solicitati.
Cat timp pastrati datele cu caracter personal?
CSM MEDIAȘ poate sa pastreze datele dvs. cu caracter personal pe un termen nelimitat, dat fiind ca ele contribuie la functionalitatea Serviciilor si la afisarea corecta a informatiilor conexe desfasurarii unui eveniment (ex: rezultatele finale ale evenimentului).
Transferam datele dvs. catre terti?
Asa cum s-a mentionat mai sus, divulgam de obicei datele dvs. catre terti. Realizam acest lucru in urmatoarele circumstante:
·       Catre furnizorii nostri. Putem, de exemplu, sa contractam un furnizor pentru realizarea de lucrari administrative si operationale in sprijinul relatiilor noastre cu dvs. Furnizorul(ii) va(vor) fi obligat(ti) conform obligatiilor contractuale si conform altor obligatii legale sa respecte confidentialitatea datelor dvs. si sa va respecte intimitatea, si va(vor) avea acces doar la datele necesare pentru realizarea functiilor acestora; furnizorii relevanti sunt in principal furnizori IT (care gazduiesc sau sprijina sistemele noastre IT, inclusiv informatii despre dvs), companii de asigurari sau de securitate (care va ofera servicii specifice, cum ar fi polite de asigurare in caz de accident sau urmarire live in evenimente pentru a facilita interventii de urgenta / salvare; drept urmare, trebuie sa stie despre dvs. pentru a va putea asigura aceste servicii) si furnizorii de servicii financiare si de management contabil (care ar putea avea nevoie sa prelucreze detaliile dvs. pentru a procesa respecta procesele contabilitabile legale). De asemenea, putem sa contractam furnizori care furnizeaza servicii si solutii de tehnologie IT, care pot include generarea de continut foto / video personalizabil, continut care va poate fi oferit gratuit sau contra cost, realizarea cronometrajului digital pentru evenimentele competitive, pe baza caruia se genereaza clasamentele finale, fara de care nu ar fi posibila premirea participantilor sau implementarea anumitor Servicii oferite de Portal si/sau Website.
·       In baza prevederilor legale, vom impartasi datele dvs. cu guvernul, politia, organismele de reglementare sau cu agentii de reglementare daca, la discretia noastra, consideram ca suntem obligati sau autorizati din punct de vedere legal sa facem acest lucru sau ca ar fi prudent sa facem acest lucru; si
·       Ca parte a verificarii prealabile cu privire la (sau a implementarii) unei fuziuni, achizitii sau alte tranzactii de afaceri, este posibil sa trebuiasca sa divulgam datele dvs. vanzatorului sau cumparatorului potential si consultantilor acestuia.
Transferam datele dvs. in afara Uniunii Europene?
Informatiile dvs. cu caracter personal nu sunt transferate in afara Uniunii Europene. Daca va fi cazul, vom transfera datele dvs. in afara UE numai in tari despre care Comisia Europeana considera ca va ofera un nivel adecvat de protectie, sau in cazul in care CSM MEDIAȘ a instituit masuri de protectie corespunzatoare pentru a cauta sa pastreze confidentialitatea informatiilor dvs. Va vom anunta asupra tarilor in care va transferam datele atunci cand vom identifica nevoia de a le transfera.
Care sunt drepturile dvs?
·       Dreptul de acces la si de a obtine o copie a datelor dvs. cu caracter personal
Aveti dreptul sa solicitati confirmarea daca procesam oricare dintre informatiile dvs. cu caracter personal. Daca este cazul, puteti avea acces la informatiile dvs. cu caracter personal si la anumite informatii referitoare la modul in care acestea sunt procesate. In unele cazuri, ne puteti cere sa va furnizam o copie electronica a informatiilor dvs..
·       Dreptul de a va rectifica datele dvs. cu caracter personal
Daca puteti demonstra ca datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. nu sunt corecte, puteti solicita actualizarea sau corectarea acestor informatii. Noi va incurajam sa accesati sistemul de tip auto-service oferit de Website/Portal, daca este posibil, si sa va actualizati direct datele dvs. cu caracter personal.
·       Dreptul de a fi uitat / de stergere a datelor
In anumite cazuri, aveti dreptul sa ne solicitati sa restrictionam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal si/sau sa stergem datele dvs. personale. Puteti face o asemenea solicitare oricand si CSM MEDIAȘ va evalua daca solicitarea dvs. va fi solutionata pozitiv, insa, daca acest drept este sub rezerva oricaror drepturi sau obligatii legale, este posibil sa pastram datele. Pentru cazurile in care, in conformitate cu prevederile legale, stabilim ca solicitarea de stergere a datelor dvs. personale trebuie solutionata pozitiv, CSM MEDIAȘ va realiza acest lucru, fara intarziere. Va rugam sa retineti ca odata ce datele dvs. sunt sterse – CSM MEDIAȘ nu va mai poate fi de ajutor dupa ce aceste date au fost sterse. Daca doriti sa va inregistrati din nou si sa accesati Serviciile oferite, va trebui sa reintroduceti datele dvs.
·       Dreptul de a obiecta
Daca prelucrarea datelor dvs. de catre CSM MEDIAȘ se bazeaza pe interesul legitim al CSM MEDIAȘ (si pe nicio alta baza de prelucrare), sau se leaga de marketingul direct, aveti dreptul sa obiectati la prelucrarea de catre CSM MEDIAȘ a datelor dvs., facand referire la situatia dvs. particulara in care va aflati.
Daca doriti sa va exercitati oricare din drepturile dvs., va rugam sa va logati in Portalul Racehub sau 42 Km (care va permite sa va exercitati in mod autonom drepturile dvs.) sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa clubsportivmedias@gmail.com
Cand ne trimiteti un e-mail pentru a va exercita drepturile dvs., CSM MEDIAȘ va poate solicita sa va identificati inainte sa solutioneze solicitarea dvs..
In final, aveti dreptul sa depuneti o reclamatie la autoritatea de protectie a datelor in localitatea de domiciliu sau unde lucrati, sau in locul unde considerati ca a aparut problema in legatura cu datele dvs..
Securitatea datelor cand se folosesc sistemele CSM MEDIAȘ
Dvs. sunteti responsabil cu pastrarea in siguranta a detaliilor de logare in Website/Portal, in special parola pe care v-am dat-o sau pe care dvs. ati ales-o. Aceste date de identificare in vederea logarii vor fi folosite doar de dvs. Nu vi se permite sa impartasiti datele dvs. de identificare sau oricare alte detalii ale contului cu nicio alta persoana(e).
Cum ne puteti contacta?
Intrebarile, comentariile si cererile referitoare la prezentul document pot fi adresate catre noi, la adresa clubsportivmedias@gmail.com
Cum prelucram modificarile la aceasta Declaratie?
Termenii acestei Declaratii se pot schimba cu timpul. Vom publica oricare modificari importante la aceasta Declaratie prin notificari corespunzatoare fie pe Website, fie prin contactarea dvs. folosind alte canale de comunicare.